October 3, 2017

Etävalmennukset

Etävalmennus on sinun juttu, jos kaipaat vahvaa tukea onnistumiseen ja pidät siitä, että kehitystä seurataan säännöllisesti. Etävalmennuksiin kuuluu aina yksilöllisesti räätälöity ruokavalio -ja treeniohjelma, joihin tehdään muutoksia kehityksen edetessä ja säännöllisin väliajoin.

Etävalmennuksessa voi toteuttaa sinulle sopivalla tavalla. Voit käydä salilla tai vaikkapa tanssitunnilla, sillä ei ole väliä, koska ohjelmat suunnitellaan aina sinun tavoitteeseen sopivaksi! Etävalmennus toimii myös hyvänä starttina uudelle elämäntavalle, juuri sinulle sopivassa tahdissa.

Olen koko valmennuksen ajan tavoitettavissa ja tuntemuksia sekä kuulumisia saa laittaa viikoittaisen raportin lisäksi milloin vain. Etävalmennuksilla saadaan varmoja tuloksia ja opit uutta itsestäsi!

Otan etävalmennuksiin vain kourallisen verran valmennettavia, joten pystyn panostamaan kaikkiin täysillä! Etävalmennuksiin on mahdollista yhdistää ohjauspaketteja pk -seudulla.

 

HINNASTO

 

3 kuukauden valmennus 349

6 kuukauden valmennus  599€ 

 

Kaikki hinnat sisältävät 24% alv.

 

FitBooty verkkovalmennus

Jos etävalmennus ei kuulosta vielä sinun jutulta, voit lähteä polttamaan rasvaa ja tavoittelemaan unelmakroppaa FitBooty verkkovalmennuksessa. FitBooty on 8 viikon mittainen verkkovalmennus, jossa syödään monipuolisesti ja terveellisesti. Rasva palaa ja opit uuden elämäntavan salat. Ruokavalio muuttuu valmennuksen puolessa välissä. Treeniohjelmassa on 4 erilaista treenipäivää ja lisäksi ekstratreeni pepulle, koska sitähän ei voi koskaan treenata liikaa! Saat valmennuksen avulla varmoja tuloksia. Kesäkuntoon treenaaminen alkaa nyt!

fitbootynettivalmennus-rasvanpoltto

 

FitBooty Home

FitBooty Home valmennus on suunniteltu sinulle, joka haluat saavuttaa huikeita tuloksia kotona treenaten! Poltat rasvaa ja saat muotoa kroppaan jo kahdeksassa viikossa. Valmennuksessa syödään monipuolisesti ja uuden elämäntavan noudattaminen on näin ollen todella helppoa. Lähde nyt mukaan tavoittelemaan unelmien bikinikroppaa!

fitbootyhomekotitreeni