October 3, 2017

Yksilövalmennukset

Minulta on mahdollista saada myös laadukasta yksilövalmennusta. Valmennus voi olla kasvokkain tapahtuvaa personal training valmennusta tai voit tilata minulta yksilöllisesti suunnitellun ruokavalion- tai treeniohjelman.

Ruokavalio- ja treeniohjelma suunnitellaan aina yksilöllisesti ottaen huomioon myös sinun toivomukset. Ruokavalion voi ottaa sekavaliona, maidottomana, gluteenittomana tai kasvisversiona. Vaihtoehtoja on jokaisessa ruokavaliossa runsaasti ja uuden elämäntavan aloittaminen on sen vuoksi helppoa. Treenimäärät suunnitellaan aina omaan arkeesi sopiviksi ja palautuminen on yhtä tärkeässä roolissa.

 

HINNASTO

Yksilöllinen ruokavalio- tai treeniohjelma 89€

Hintoihin sisältyy aina mahdollisuus lähettää kysymyksiä ohjelman saamisen jälkeen. Hinta sisältää alv. 24%

 

PERSONAL TRAINING

Teen valmennuksia kasvotusten Helsingin Ruoholahdessa Mayor’s Gym:llä osoitteessa Itämerenkatu 21.

Olitpa sitten aloittelija tai kokenut, mies tai nainen niin pystyn varmasti antamaan uusia ideoita treeniin.

Personal training -paketteihin kuuluu aina sinun tavoitteita tukeva treeniohjelma -ja ruokavalio, jonka suunnittelen toiveidesi pohjalta.

Haluan tarjota sinulle koko paketin, koska ruokavalion avulla saat myös treeneistä kaiken hyödyn irti! Tämä paketti sopii sinulle, joka haluat varmoja tuloksia, tehokkaita treenejä ja sinusta välittävän valmentajan rinnalle.

Varaan treeniin aina 1-1,5h tuntia aikaa, joten ohjaukset tehdään aina kiireettömästi ja rennossa tunnelmassa sekä kysymyksiä voi aina esittää. Olen koko valmennuksen ajan tavoitettavissa ja muutoksia tehdään ohjelmiin kehityksen mukaan.

Valmennuksen pituus on vähintään 1 kuukausi. Ohjaukset kerran viikossa tai joka toinen viikko. Salin sisäänpääsy maksu ei kuulu hintaan. Asiakkaani ovat aina kauttani vakuutettuja, joten ohjaukset ovat aina vastuullisia ja turvallisia.

Ota minuun rohkeasti yhteyttä: pakarinen.pauliina@gmail.com ja sovi ilmainen aloitustapaaminen, jossa käymme läpi tavoitteesi ja pääsemme yhdessä katsomaan minkälainen kokonaisuus on juuri Sinulle paras!

 

Bikini fitness -kisavalmennus

Teen Bikini Fitness -kisavalmennuksia yhteistyössä Team Bodywork Finland -tiimin kanssa, jossa päävalmentajina toimivat myös Maija Ruohonen ja Marko Eloranta. Meidän tiimissä tehdään parhaita! Konsultoin tiimiin hakijat aina etukäteen, koska haluamme mukaan kovan potentiaalin omaavia kilpailijoita.

Kisavalmennukseen kuuluu:

  • räätälöity ruokavalio -ja treeniohjelma kisa -ja kehityskaudelle, joihin tehdään muutoksia säännöllisesti
  • tiimipäivät veloituksetta kerran kuussa, joissa mielenkiintoisia vieraita, yhdessä oloa, treeniä ja poseerausharjoituksia
  • kaikki ohjeistukset liittyen lookiin, bikineihin, kisaviimeistelyihin ja huoltoon, monen vuoden kokemuksella ja yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa
  • valmentajan jatkuvan tuen sinulle sopivalla tavalla
  • treenejä kanssani valintasi mukaan 1-4 kertaa kuukaudessa

Kysy lisää kisavalmennuksista ja hinnoista suoraan sähköpostilla ja kerro miksi haluat juuri meidän tiimiin!